Πεινασμένοι οι κλέφτες - δεν βρήκαν χρήματα στο φούρνο και έκλεψαν γλυκά.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προσπάθησαν να αρπάξουν την τηλεόραση που ήταν στερεωμένη σε μια μεταλλική βάση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν

Με άδειες τσέπες αλλά με γεμάτα... στομάχια έφυγαν οι άγνωστοι που διέρρηξαν τα ξημερώματα της Κυριακής ένα αρτοποιείο στην περιοχή των Καλυβίων Αγρινίου, βγάζοντας τις βίδες που συγκρατούσαν το προστατευτικό κάγκελο σε ένα πλαϊνό παράθυρο χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος!

Οι δράστες δεν βρήκαν παρά μερικά ψιλά στην ταμειακή μηχανή και προσπάθησαν να αρπάξουν την τηλεόραση που ήταν στερεωμένη σε μια μεταλλική βάση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι, βάλθηκαν να αδειάσουν τα ράφια από τα... γλυκά που υπήρχαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν!


Το πρωί, ο ιδιοκτήτης βρήκε την επιχείρηση λεηλατημένη και ειδοποίησε την Ασφάλεια που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από όλους τους χώρους.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου