ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΕΠEΙΔΗ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΑΝ το μήνα του Ραμαζανιού.(Vid).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην προβλήτα του IDO στα Μουδανιά, πατέρας και γιός έτρωγαν στο εστιατόριο ¨Γεύσεις Ανατολίας¨, όταν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 4 οπισθοδρομικών επειδή δεν κρατούσαν την νηστεία.

Η πρώτη είδηση για επίθεση από οπισθοδρομικούς στον μήνα του Ραμαζανιού, ήρθε από τα Μουδανιά.

Στο περιστατικό που συνέβη στο εστιατόριο ¨Γεύσεις Ανατολίας¨ στην προβλήτα του IDO, 4 οπισθοδρομικοί επιτέθηκαν σε δύο άτομα όταν είδαν πως δεν κρατούσαν την νηστεία.

Αναφέρεται πως την ώρα που έτρωγαν πατέρας και γιός πέρασαν από δίπλα τους οι οπισθοδρομικοί και τους είπαν ¨καλή όρεξη¨ και τότε αυτός αντέδρασε. Αυτοί που έτρωγαν είπαν πως είναι σε ταξίδι και για αυτό δεν μπορούσαν να κρατήσουν νηστεία και τότε οι άλλοι τους είπαν ¨Τότε δεν θα τρως μπροστά στα μούτρα του κόσμου¨. Λογομάχησαν για αυτό το θέμα και μετά οι δράστες αρχικά τους πέταξαν  νερό και μετά επιτέθηκαν με γροθιές. Από τις μπουνιές ο πατέρας είχε αιμορραγία στην μύτη, ενώ μώλωπες σχηματίστηκαν στο πρόσωπο του γιού.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν φωνάζοντας ¨Ξέρετε ρε ποιοι είμαστε εμείς ; ¨, ενώ έγινε γνωστό πως οι πολίτες που υπέστησαν την επίθεση δεν έκαναν καταγγελία.

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν βοήθησε καθόλου τους πελάτες του που δέχθηκαν επίθεση στην δική του επιχείρηση, ενώ αυτά που συνέβησαν καταγράφηκαν από έναν άλλο πολίτη που βρισκόταν εκεί.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου