ΦΡΙΚΗ - Eκανε έρωτα με τον πατέρα της για να τον εμποδίσει να ξαναπαντρευτεί.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτή η αδιανόητη υπόθεση αιμομιξίας απασχολεί δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, με τους δύο κατηγορουμένους, πατέρα και κόρη, να παραδέχονται τις κατηγορίες για αιμομικτική σχέση που άρχισε το 2009, όταν το κορίτσι ήταν 19 ετών.

Στην έκθεση ψυχολόγων που παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου αναφέρεται ότι το κορίτσι οδηγήθηκε σε αυτή τη συμπεριφορά από «άστοχη αγάπη, εμμονή και αφοσίωση για τον πατέρα του».

Η 27χρονη σήμερα γυναίκα και ο 59χρονος πατέρας της δήλωσαν ένοχοι στις 27 Απριλίου για σεξουαλικές επαφές που διήρκεσαν από το 2009 έως το 2015 και κατά τις οποίες δεν λαμβάνονταν προφυλάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας είναι γιατρός.

Η αποκάλυψη της αιμομιξίας έγινε τον Αύγουστο του 2015 από τον μικρότερο αδελφό της κοπέλας, που τότε πήγαινε ακόμα σχολείο.
Το παιδί εντόπισε μέσα στη θήκη των γυαλιών του πατέρα του μία κάρτα μνήμης. Οταν την έβαλε από περιέργεια να παίξει, σοκαρισμένο είδε τις σεξουαλικές περιπτύξεις του πατέρα του με την αδελφή του. Ενημέρωσε τις Αρχές και η σύλληψή τους έγινε δύο μήνες αργότερα.

Η κόρη στην απολογία της είπε ότι πρόσφερε τον εαυτό της στον πατέρα της για πρώτη φορά το 2009, καθώς φαινόταν να είναι «σε κακή διάθεση».

Πηγή ➤ 24wro

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου