Μπουτάρης- Η Θεσσαλονίκη θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό Pride του 2020.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το ευρωπαϊκό pride το 2020 θα διεκδικήσει η Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τον απολογισμού του δήμου στα θέματα Τουρισμού.

"Έχουμε βάλει υποψηφιότητα για το ευρωπαϊκό pride του 2020. Έχουμε συντονιστεί για να μπορέσουμε να το πάρουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Να σημειωθεί πως ο δήμος Θεσσαλονίκης και ειδικά ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης στήριξαν από την πρώτη στιγμή το "Thessaloniki Pride". Μάλιστα , παρότι έχει επικριθεί για τη στήριξη του, ο κ. Μπουτάρης δείχνει να αδιαφορεί και βρίσκεται σχεδόν κάθε χρόνο στην κεφαλή της παρέλασης του Pride.

Πηγή ➤ THESTIVAL



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου