Δικογραφία σε βάρος Αστυνομικού ως διαχειριστή της ιστοσελίδας «Tα σκυλιά του πολέμου».

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δικογραφία του Εξωτερικών Υποθέσεων, διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα για Αστυνομικό ως διαχείρισης της ιστοσελίδας  «τα σκυλιά του πολέμου», μέ τον ίδιο να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή.

Εντοπίστηκε αστυνομικός και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ο οποίος διατηρεί οργανική θέση σε υπηρεσία της ΓΑΔΑ, καθώς φέρεται από την έρευνα των αδιάφθορων ως ο κατασκευστής της ιστοσελίδας μίσους και
αδιάλλακτης ρατσιστικής υπόστασης «τα σκυλιά του πολέμου». Τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά λένε στο bloko.gr αρμόδιοι αξιωματικοί.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα στις 30 Μαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστυνομικός, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Δείτε μερικές απο τις αναρτήσεις της σελίδας.



Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου