Τον μπουζούριασαν τα ΕΚΑΜ τον ένοπλο Αλβανό που είχε ταμπουρωθεί στην πολυκατοικία στο Μεταξουργείο.(Φωτό και Vid)..

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων που ήταν παρών στο περιστατικό,η υπόθεση ξεκίνησε από ένα επεισόδιο μεταξύ Αλβανών που έχουν σχέση με τους οίκους ανοχής της περιοχής.

Η αστυνομία έβγαλε με χειροπέδες και μία γυναίκα ομοεθνή του– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Το περιστατικό με τον ένοπλο Αλβανό που είχε ταμπουρωθεί στην πολυκατοικία στο Μεταξουργείο έληξε με τη σύλληψη του άνδρα από ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ.

Οι άνδρες της αστυνομίας έβγαλαν μία ακόμα αλβανίδα από το κτίριο με χειροπέδες και την οδήγησαν σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ.. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η εμπλοκή της γυναίκας στο περιστατικό.

Ο άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αλβανικής υπηκοότητας, βγήκε άοπλος από το σπίτι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν ζώσει ολόκληρη την περιοχή ενώ η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ήταν ταμπουρωμένος, βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.

O πρωταγωνιστής του θρίλερ οδηγήθηκει στο αστυνομικό τμήμα μαζί με μια κοπέλα με την οποία, κατά πληροφορίες, έχει σχέση και ήταν μαζί του στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων που ήταν παρών στο περιστατικό,η υπόθεση ξεκίνησε από ένα επεισόδιο μεταξύ Αλβανών που έχουν σχέση με τους οίκους ανοχής της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που συνελήφθη πριν από λίγο , συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα για να τους απειλήσει.

Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που κύκλωσαν το σπίτι και άρχισαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν στην παράδοση του ένοπλου άνδρα.

Δείτε βίντεο και εικόνες.



Πηγή ➤ newsbeast.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου