Έλληνας σκόρερ με 52 συσκευασίες κοκαΐνης στα δίχτυα του Λιμενικού Σώματος.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με 50 γραμμάρια κοκαΐνης συνελήφθη στη Λήμνο γνωστός ποδοσφαιριστής με παρουσία σε ιστoρικούς συλλόγους της χώρας!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μ.Μ. και έχει αγωνιστεί τόσο στην Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Πανιωνίου, όσο και στην Footbal League με τις αντίστοιχες των Καλλιθέα, Λάρισα και Τρίκαλα! Για ευνόητους λόγους και εφόσον δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία τα στοιχεία δεν μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες από τα αρχικά του!

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής κατόπιν έρευνας που διενέργησαν στο όχημα με το οποίο πήγε να παραλάβει ένα δέμα από τη μεταφορική εταιρία Μύρινα.

Στο δέμα βρέθηκαν μια σακούλα με ρύζι και 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Ο 27χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη απ' όπου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό.

Η σχετική ενημέρωση από το Λιμεναρχείο:

«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».

Πηγή ➤ athensmagazine



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου