Το Κ9 έστειλε ζευγάρι που έκρυβε ηρωίνη σε γλάστρες...στον Εισαγγελέα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο εκπαιδευμένος σκύλος, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και μέσα στις γλάστρες, ξετρύπωσε έξι συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 258 γραμμαρίων

Χρειάστηκε η συνεργασία δυο αστυνομικών περιοχών διαφορετικών περιοχών της χώρας για να μπει τέλος στην δράση ενός ζευγαριού Ελλήνων, που διακινούσαν σε μια τρίτη περιοχή την ηρωίνη που έκρυβαν μέσα στις… γλάστρες του μπαλκονιού τους!

Τις πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχαν αναπτύξει ένας 47χρονος και μία 36χρονη είχαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πιερίας για να τους συλλάβουν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατοικούν. Μάλιστα, δανείστηκαν τον σκύλο ανιχνευτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών για να κάνει έρευνα!

Το ζευγάρι ακινητοποιήθηκε με έφοδο στο σπίτι του, αλλά οι αστυνομικοί δεν βρήκαν παρά μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς βάρους 1,6 γραμμαρίων και 46 ναρκωτικά χάπια. Από την δύσκολη θέση τους έβγαλε ο εκπαιδευμένος σκύλος, που βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Εκεί, μέσα στις γλάστρες, ξετρύπωσε έξι συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 258 γραμμαρίων! Έτσι, το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου