Δικογραφία σε βάρος των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης και κατά παντός υπευθύνου.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Να ετοιμάσετε ειδική πτέρυγα κύριε υπουργέ  σε κατάλληλη φυλακή  , για 256 άτομα ( 217 άνδρες και 39 γυναίκες )  ... έχουν ταυτοποιηθεί . Συγκροτούμε δικογραφία με την βοήθεια κυρίως πληροφοριών και μαρτυριών από κατοίκους της περιοχής των Εξαρχείων που θέλουν να συνεχίζουν να ζουν στο ιστορικό αυτό πνευματικό και καλλιτεχνικό φιλέτο  της Αθήνας χωρίς να αποτελεί 'Άβατο και χωρίς να ντρέπονται .

Κ Εισαγγελείς ... περί του αυτεπαγγέλτος διωκόμενου .... και της παράβασης καθήκοντος , τι μέλλει γενέσθαι ??

Τα μέλη της οργάνωσης ή συμμορίας ( με την εφεξής ονομασία ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ )  επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος ,την προσβολή της ζωής και  της σωματικής ακεραιότητας ( χαρακτηριστική περίπτωση οι αμείωτες απρόκλητες και ανθρωποκτόνες επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων ) κ.α που απορρέουν από τα κατωτέρω .
Τα πληροφοριακά δελτία της αστυνομίας συνέχεια καταγράφουν την συνεργασία αντιεξουσιαστών και ποινικών, οι οποίοι αναθέτουν μεταξύ τους «συμβόλαια» με… μισθώσεις στοχευμένων καταστροφών και επιθέσεων, είτε για λογαριασμό αντίπαλων συμφερόντων, είτε για δική τους παράνομη οικονομική ωφέλεια από τη διακίνηση ναρκωτικών ή τον εκβιασμό των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων κ.α

Πρόκειται πλέον για  συγκρότηση  ή ένταξη μελών σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδας από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση),που επιδιώκει  σταθερά και κλιμακούμενα τα τελευταία χρόνια , σε και από την γνωστή περιοχή της Αθήνας ,  τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων και συγκεκριμένα

Παραβάσεις της παρ. 5 του άρθρου 87 και  άρθρου 88 του Ν. 3386/2005 ((διευκόλυνση της παρανόμου εισόδου ή εξόδου ή της παράνομης μεταφοράς υπηκόων τρίτων χωρών) τελούμενες από κερδοσκοπία» , κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία περί ναρκωτικών, όπλων ( μολότοφ τσεκουριών κ.α) , εκρηκτικών υλών και υλικών , που εκπέμπουν επιβλαβείς για τον άνθρωπο ακτινοβολίες και συνεχίζουμε.

Παρέχοντας ουσιώδεις πληροφορίες ή υλικά μέσα, με σκοπό να διευκολύνει και την υποβοηθήσει ( άλλων εγκληματικών οργανώσεων ) για τη διάπραξη των επιδιωκόμενων από αυτές κακουργημάτων. ( διασύνδεση ΚΑΙ  με νεοτρομοκρατικές οργανώσεις )
Τα τελευταία χρόνια , με απειλή ή χρήση βίας κατά δικαστικών λειτουργών, ενόρκων, ανακριτικών υπαλλήλων ( και αστυνομικών δλδ) , μαρτύρων, πραγματογνωμόνων κ.α  ματαιώνουν κατ εξακολούθηση  την αποκάλυψη ή τη δίωξη ή την τιμωρία του εγκλήματος της συγκρότησης ή ένταξης σε εγκληματική οργάνωση μελών , άλλων οργανώσεων .

'Άλλες παραβάσεις που έχουν τελέσει κατ εξακολούθηση και σχετίζονται και με όσα είχε καταγράψει ο «κοριός»της ΕΛ.ΑΣ ,   τις Συνομιλίες-«φωτιά»  δλδ από τους  «επαγγελματίες μπαχαλάκηδες», την ομάδα των 24 ατόμων, που κατάφερναν να βρίσκονται οργανωμένα και με εξοπλισμό σε επεισόδια στην Αττική.

299 ΠΚ(ανθρωποκτονία με πρόθεση) υπόθεση Χαμπίμπι , 310 (βαριά σωματική βλάβη) , - σκοπός της ρίψης χιλιάδων μολότοφ τα τελευταία χρόνια είναι να θανατώσουν  αστυνομικούς καίγοντας τους ζωντανούς , ή να τους προκαλέσουν στην καλύτερη βαριές σωματικές βλάβες   - 291 Ποινικού Κώδικα ( ΠΚ) (διατάραξη της ασφαλείας σιδηροδρόμων ( ΜΕΤΡΌ  τραίνων )  , 351Α (ασέλγεια με ανήλικους έναντι αμοιβής) είναι γνωστές δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις κυρίως μεταξύ αλλοδαπών στην περιοχή αυτή , την σύλληψη των οποίων εμποδίζουν .Παραβάσεις του 374 ΠΚ (διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής ), 375ΠΚ (υπεξαίρεση), 380ΠΚ  (ληστείες - 34 περιπτώσεις ), 385 (εκβίασης ) .

Πέραν των ανωτέρω . σημαντικές κατηγορίες είναι και οι παρακάτω οι οποίες εδραιώθηκαν μετά τον τραυματισμό αστυνομικών την 29η Ιουνίου στα γνωστά επεισόδια , που ήταν αποτέλεσμα της εκδήλωσης που είχαν προγραμματίσει οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ την πλατεία Εξαρχείων η οποία "καθυστερημένα" ακυρώθηκε , σωστά ή όχι.

167ΠΚ : Αντίσταση ( ασκείται  βία ή απειλή βίας και  βιαιοπραγίες κατά υπαλλήλων ( εν προκειμένου αστυνομικών )  από πρόσωπα που οπλοφορούν ( οι μολότοφ , τα καδρόνια και τα τσεκούρια θεωρούνται όπλα )  και έχουν καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηρι­στικά τους , με σκοπό τον εξαναγκασμό τους  Εδώ ισχύει το «αμετάτρεπτο» και η «μη αναστολή» της ποινής βλ. επίσης το άρθ. 5 Ν. 1419/84, και τα άρθρα 82 (παρ. 10) και 99 επ. Π.Κ. μετά την τροποποίησή του από Ν. 3904/10 και 4055/12.

170Π.Κ : Στάση και υποκίνηση στάσης συμμετέχοντας σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις κάποια από τις πράξεις που συνιστούν αντίσταση , κατ εξ ακολούθηση

171 ΠΚ : Θρασύτητα κατά της Αρχής μετέχοντας  σε δημόσια συνάθροιση στο ύπαιθρο που απαγορεύτηκε νόμιμα από την αρμόδια αρχή.

183Π.Κ : Διέγερση , όποιος προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής

186ΠΚ : Πρόκληση και Προσφορά για την Εκτέλεση Κακουργήματος ή Πλημμελήματος όταν προκαλεί ή παροτρύνει με οποιονδήποτε τρόπο κάποιον να διαπράξει ορισμένο κακούργημα, καθώς και όποιος προσφέρεται ή αποδέχεται τέτοια πρόκληση ή προσ­φορά,

189ΠΚ: Διατάραξη της Κοινής Ειρήνης . Συμμετέχουν συνέχεια σε δημόσιες συναθροίσεις πλήθους που με ενωμένες δυνάμεις διαπράττει βιαιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων ( στην περιοχή αυτή κυρίως )  ή εισβάλλει παράνομα σε ξένα σπίτια, κατοικίες ή άλλα ακίνητα κτήματα ( θυμάστε που έριχναν ψυγεία από τις ταράτσες των πολυκατοικιών στις αστυνομικές δυνάμεις )

190ΠΚ: Διατάραξη της Ειρήνης των Πολιτών αφού απειλούν συνέχεια  ότι θα διαπραχθούν κακουργήματα ή πλημμελήματα ( εάν για παράδειγμα γινόταν η εκδήλωση των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων )  ,  διεγείροντας  έτσι , σε ανησυχία και τρόμο τους πολίτες της περιοχής και όχι μόνο .

195ΠΚ: Κατάρτιση Ένοπλης Ομάδας ( τους  θυμάστε να κραδαίνουν  όπλα σε δημόσιο χώρο . άνετοι και κυνικοί )
202ΠΚ : Διέγερση αυτών που Έχουν Υποχρέωση Στρατιωτικής Υπηρεσίας , αφού προκαλούν ή διεγείρουν πρόσωπα που έχει υποχρέωση να στρατευθούν  να μην υπακούσουν στην πρόσκληση όταν τους καλέσουν στο στρατό σε συνδυασμό με το 204 ΠΚ , απάτη για την Αποφυγή της Στράτευσης

231ΠΚ: Υπόθαλψη Εγκληματιών (εκτός την ανωτέρω περίπτωση ) αφού η περιοχή παρέχει άσυλο και εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο  εκατοντάδων  που έχουν τελέσει κακούργημα ή πλημμέλημα   και μποδίζει την εκτέλεση της ποινής που τους επιβλήθηκε ή του μέτρου ασφάλειας (άρθρα 69- 76 και 122)

Τα ανωτέρω είναι μόνο τα βασικά της δικογραφίας που συγκροτείται .
... συνεχίζεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου