Αυτός είναι ο "ΔΡΑΚΟΣ" του Πειραιά που ασελγούσε σε γυναίκες μέσα στά ασανσέρ..

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται για σωρεία επιθέσεων και βιασμών σε γυναίκες στον Πειραιά.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται για σωρεία επιθέσεων και βιασμών σε γυναίκες στον Πειραιά.

Πρόκειται για τον ΚΑΣΤΡΙΤΗ Χρήστο του Νικολάου και της Ξανθούλας, γεννηθέντα στις 4-12-1988 στο Χολαργό.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε με μοτοσικλέτα, έμπαινε μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

Στο σπίτι του 29χρονου είχαν βρεθεί και κατασχεθεί, εκτός από τα ρούχα που φορούσε στις επιθέσεις του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα.


Ο ίδιος μιλώντας στους αστυνομικούς ομολόγησε ότι προχώρησε στις επιθέσεις λέγοντας τα εξής:

"Όσον αφορά τις επιθέσεις στις κοπέλες τις αποδέχομαι όλες. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από πενήντα - εξήντα νεαρές γυναίκες. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, όχι στην περιοχή της Καλλιθέας".



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου