Απίστευτη υπόθεση φοροδιαφυγής στο Γαϊδουρονήσι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία απίστευτη υπόθεση φοροδιαφυγής αποκάλυψαν κατά τους ελέγχους τους τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στην νήσο Χρυσή της Ιεράπετρας Κρήτης ή αλλιώς Γαϊδουρονήσι.

Επιχείρηση με 4 καντίνες στο συγκεκριμένου νησάκι, δεν είχε εκδώσει το τελευταίο δίμηνο 16.546 αποδείξεις. Πρόκειται για μία από τις τρελές ιστορίες εκτεταμένης φοροδιαφυγής που μέρα με τη μέρα έρχονται η μία μετά την άλλη στη δημοσιότητα από τους ελέγχους της ΑΑΔΕ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι ελεγκτές εμφανίστηκαν ως λουόμενοι και όταν αποφασίστηκε ο έλεγχος εντοπίστηκαν στις 4 καντίνες, 5 ταμειακές μηχανές οι οποίες ωστόσο, είτε δεν έκοβαν, είτε εξέδιδαν αποδείξεις μαϊμού. Οι αποδείξεις εκδίδονταν σε άλλο ΑΦΜ επιχείρησης εστίασης, η οποία είχε κλείσει εδώ και χρόνια.

Πηγή ➤ koutipandoras

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου