Μπράβο ρε μάγκα - Αυτός ο Έλληνας ποδοσφαριστής έκανε τον σταυρό του μέσα στην Αγιά Σοφιά...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πρόσφατο ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη ο πρώην παίκτης...του Ατρομήτου Βασίλης Σαντριάς επισκέφτηκε την Αγία Σοφιά και ένα έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Ο ίδιος πιστεύει πολύ στον θεό και κατά την επίσκεψη του στην συγκεκριμένη εκκλησία έκανε τον σταυρό του και το δημοσίευσε μέσα από το λεγόμενο boοmerang στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Χρειάζεται πολλά κιλά καρδιάς για να κάνεις κάτι τέτοιο και ο συγκεκριμένος τα έχει. Την ώρα που όλο και περισσοτεροι με πρωτεργάτη τον σουλτάνο Ερντογάν προσπαθούν να μετατρέψουν το λίκνο της θρησκείας μας σε τζαμί.

Δείτε το βίντεο.


Πηγή ➤ tromaktiko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου