ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

elas - lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.


 Μέρα μεσημέρι μία ομάδα νεαρών χωρίς να τους εμποδίσει κανείς κατάφεραν να πλησιάσουν το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη και να πραγματοποιήσουν επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας που βρίσκεται στο σημείο.

Για πρώτη φορά στα χρονικά μία ομάδα αγνώστων μέρα μεσημέρι κατάφερε να προσεγγίσει το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και να πραγματοποιήσει καταδρομική επίθεση στη διμοιρία που φυλάσσει την οικία του υπουργού.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι και ενώ απλοί πολίτες κυκλοφορούσαν στους δρόμους των Εξαρχείων, είδαν μία ομάδα κουκουλοφόρων να πλησιάσουν τη διμοιρία έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας και να πραγματοποιούν επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών της διμοιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή. Από τις βόμβες μολότοφ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην κλούβα της αστυνομίας και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επιχειρούν να προχωρήσουν σε προσαγωγές για το πρωτοφανές περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη γίνεται στόχος επίθεσης, αλλά είναι πρωτοφανές να πραγματοποιείται τέτοια επίθεση μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και οι δράστες να φεύγουν ανενόχλητοι.
Cnn




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου