Σοκ στη Δραπετσώνα - Μοτοσικλετιστής "έφαγε" αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μνήμες από την τραγωδία στο Μενίδι, όπου μαθητής έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, φέρνει περιστατικό στη Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άνδρας δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι στην Περιφερειακή της Δραπετσώνας. Ο 46χρονος έχασε τις αισθήσεις του και σύρθηκε στο οδόστρωμα πριν γίνει αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πέρα από τα κατάγματα έφερε και τραύμα από σφαίρα σε σημείο πίσω από το αυτί του.

Πηγή ➤24ωρο

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου