Η "Καμόρα" του Ζεφυρίου στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - συνελήφθησαν και ανήλικοι Ρομά που έσπρωχναν ναρκωτικά.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οικογενειακή «επιχείρηση» διακίνησης ναρκωτικών, στα πρότυπα της «Καμόρα», σύμφωνα με την Αστυνομία, στην οποία είχαν σημαντικό ρόλο ακόμα και τα μικρά παιδιά, που χρησιμοποιούνταν για κάλυψη και για την προώθηση του «εμπορεύματος», είχαν στήσει Ρομά στο Ζεφύρι Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις οικογένειες αθιγγάνων πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών, αναθέτοντας την παράδοση των παράνομων ουσιών στις γυναίκες και τα παιδιά των οικογενειών.

Πρόκειται για τέσσερις οικογένειες, με δεσμούς και μεταξύ τους, που πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών, που τους επισκέπτονταν τις γυναίκες και τας παιδιά να παραδώσουν τα ναρκωτικά σε μικρή απόσταση από τον οικισμό.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, και κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χτες, με την συνδρομή των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν συνολικά 26 άτομα, ενώ κατηγορούνται και αναζητούνται άλλα 11.

Από τους συλληφθέντες εννέα είναι άνδρες, εννέα γυναίκες και οκτώ ανήλικοι, από 13 έως 16 ετών. Εκτός από τα μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν και 18 χρήστες ναρκωτικών, που είχαν πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν τη δόση τους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της Αστυνομίας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες και κατασχέθηκαν: 702,29 γραμμάρια κάνναβης, 29,7 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά δισκία, 4 ζυγαριές ακριβείας και 3.424 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, που αγοράστηκαν με τα χρήματα από τα ναρκωτικά και 16 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου