Ενα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" μέσα απο την καρδιά μου στους "ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ" που έσωσαν την ανήλικη κόρη μου.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους Αστυνομικούς μας που έσωσαν την ζωή της 8χρονης κόρης μου το περασμένο Σάββατο 1/7/2017.

Το παιδί μετά απο κατάρρευση του τζαμιού της μπαλκονόπορτας έκοψε την ΜΗΡΙΑΙΑ αρτηρία και ειχε πολλαπλά τραύματα με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλη ποσότητα αίματος. Η ανταπόκριση των αστυνομικών στο κάλεσμα μας ηταν άμεση και φρόντισαν για την έγκαιρη προσέλευση του ασθενοφόρου αλλα και για τις πρώτες βοήθειες παρέχοντας μου γαζες και οτιδήποτε αλλο προκειμένου να σταματήσουμε την αιμορραγία σε ένα παιδί που ειχε ασπρίσει και ηταν πνιγμένο στο αίμα.

Επίσης φρόντισαν για την αμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο "κόβοντας" την κυκλοφορία και βάζοντας τα σώματα τους ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα και το ασθενοφόρο ενώ ήταν πάνω στις μηχανές ρισκαροντας την ζωη τους.


ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Αφορά τους:

200Α Υπαστυνόμος/Κιουσης Παναγιωτης - ΕΦ.-Ζαχος Ιωαννης

213-1/(ομαδα Αμαρουσίου ) - ΕΦ.Συγγούνας - ΕΦ.Παχατουρίδης - ΕΦ.Κουτσιούκης - ΕΦ. Γκαβογιάννης.

Και την συνοδεία των περιπολικων Αμεσης Δρασης Αττικής Β.5-2 και Β.3-5 της Β Αλλαγής.


Απο την σελίδα στο fb του πατέρα της μικρής Παππά Χρήστου.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου