Παραμένει ο χώρος εκπαίδευσης της ΔΙΑΣ μέσα στον ΟΛΘ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο Πάνος Καρδαράς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ, επισκέφτηκε σήμερα τη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά την επικοινωνία του υποδιοικητή της ΔΙΑΣ, προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση του χώρου εκπαίδευσης που έχει παραχωρήσει ο ΟΛΘ στην ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ.


Στόχος αυτού του χώρου είναι να εκπαιδεύσει τους νέους αστυνομικούς προκειμένου να είναι καλύτερα καταρτισμένοι στο λειτούργημα που καλούνται να επιτελέσουν. Μετά το πέρας της συνάντησης υπήρξε η διαβεβαίωση του Πάνου Καρδαρά στον υποδιοικητή ότι ο ΟΛΘ θα συνεχίσει να στηρίζει την ΕΛΑΣ παραχωρώντας σταθερά το χωριό εκπαίδευσης.

Πηγή ➤ thessnews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου