Από τη φυλακή στην... καλοπέραση - απολαύστε τους..(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και παραλίγο πρωθυπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, πρόσφατα αποφυλακισμένος για λόγους υγείας, εθεάθη και απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τις βουτιές του σε ιδιωτική πισίνα του Χαλανδρίου.
Δεν είναι βέβαια μεμπτό, ούτε κάποιου είδους πολυτέλειας να κολυμπά κανείς σε μια πισίνα. Η περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου όμως, ξύπνησε αναμνήσεις άλλων καταδικασμένων,  υπόδικων ή άρτι απελευθερωθέντων για λόγους υγείας που απολάμβαναν τις διακοπές τους.
Πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο
Ο Βασίλης Μηλιώνης της Hellas Power, κατηγορείται πως ενώ εισέπραττε κανονικά το «χαράτσι» μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, αντί να το αποδίδει στο κράτος το έστελνε σε προσωπικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.
Από την περίπτωση της Hellas Power και της Energa θεωρείται πως το κράτος υπέστη ζημιές 152 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2014, η υπόθεση δεν έχει ακόμα εκδικαστεί. Ο Βασίλης Μηλιώνης προφυλακίστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού πλήρωσε την εγγύηση. Τι έκανε στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την δίκη του; Ζημιές.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου «Τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 ευρώ τη βραδιά, τέσσερα θηριώδη τετράτροχα με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικός σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα- κύμα για τριάντα καλεσμένους του στα πανάκριβα μπιτς μπαρ-ρεστοραντ του νησιού.
Ο κύριος Βασίλης Μηλιώνης φαίνεται πως δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να περάσει καλά αυτός και οι περίπου 30 καλεσμένοι του. Αν και έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ωσότου γίνει η δίκη (είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αυτό δεν τον εμπόδισε να έρθει στο νησί των ανέμων «για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του», όπως υποσχέθηκε στους στενούς του φίλους. 
Με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 100.000 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το ύψος της χρηματικής εγγύησης που χρειάστηκε να καταβάλει για να αφεθεί ελεύθερος, ο κ. Μηλιώνης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν σίγουρα ο μοναδικός Έλληνας τουρίστας στο νησί που έκανε «καταστροφές» αντάξιες αυτές που πραγματοποιούν καθημερινά Άραβες, Τούρκοι και Λιβανέζοι κροίσοι.»
Από τον Κορυδαλλό στο Super Paradise
Τον Δημοσθένη Βεργή, πιθανότατα θα τον θυμάστε από τις… μοναδικές αφίσες που απευθυνόταν γυμνός στην Τανσού Τσιλέρ και γενικά για τον εκκεντρικό χαρακτήρα του.
Ο κάποτε πολιτικός καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2014 σε 37 χρόνια φυλάκιση για καταπάτηση χιλιάδων στρεμμάτων κοντά στη λίμνη του Μαραθώνα. Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου και μαζί με τη γυναίκα του Σβετλάνα έφυγαν απευθείας για… Μύκονο, όπου όπως έγραψαν και τα ρεπορτάζ επισκέφθηκαν και το Super Paradise, παρά την… βαρύτατη κατάσταση της υγείας τους Δημοσθένη Βεργή.
Και μια διάψευση
Το νόμο Παρασκευόπουλο, εκμεταλλεύτηκε και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος παρά την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό σε ισόβια για υπεξαίρεση, αποφυλακίστηκε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.
Λίγο καιρό αργότερα φήμες τον ήθελαν να απολαμβάνει τις διακοπές του κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Φήμες που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά, χωρίς κανείς να τον αντικρούσει η να παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό για την παρουσία του εκεί.
Πηγή ➤ reader

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου