Τέλος τα καύσιμα για τα περιπολικά στις Κυκλάδες.

elas.lyste-blogspot.gr

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μπορεί τα Κυκλαδίτικα νησιά να βουλιάζουν, και αυτό το καλοκαίρι από τουρίστες αλλά τα περιπολικά των αστυνομικών τμημάτων ετοιμάζονται να τραβήξουν χειρόφρενο.

Πώς αλλιώς να κάνουν όταν τα διαθέσιμα κονδύλια για καύσιμα είναι μειωμένα και οι ανάγκες καλύπτονται με… τα ρέστα του χειμώνα;

«Μας περίσσεψαν κάποια χρήματα από την χειμερινή περίοδο για τα καύσιμα και με αυτά καλούμαστε χωρίς να έχουμε νέα πίστωση, να κάνουμε κουμάντο, να το πω έτσι λαϊκά, για την τρέχουσα θερινή περίοδο.

Τα περιπολικά μας κινούνται μόνο όταν αυτό κρίνεται απολύτως αναγκαίο. Άρα με λίγα λόγια δεν έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε περιπολίες», λέει ο Βαγγέλης Κεφάλας , πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κυκλάδων.

Τι και αν στη Μύκονο οι αστυνομικοί συνέλαβαν πριν από λίγες μέρες κλέφτες πανάκριβων κοσμημάτων; Σε άλλα νησιά στο πρόβλημα δίνει λύση όποιος μπορεί.

«Τον προηγούμενο μήνα στην Πάρο, ο ποδηλατικός όμιλος Πάρου, μας φούλαρε, να το πω έτσι λαϊκά, τα περιπολικά τουλάχιστον 2 ή 3 φορές προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του νησιού.

Η γραφειοκρατία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας να υπάρξει λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, πέρα από το οικονομικό που ξέρετε ότι υπάρχει γενικότερα στενότητα στο ελληνικό δημόσιο και στην ελληνική αστυνομία».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συνδικαλιστών, τα χρήματα για καύσιμα έχουν μειωθεί μέχρι και 40%, ενώ καλύτερη είναι η κατάσταση στα νησιά εκτός Κυκλάδων, καθώς το ρόλο του πρατηρίου καυσίμων παίζει ο Στρατός και η Πυροσβεστική.

Πηγή ➤star

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου