Γιώργος Βασιλειάδης Υφυπουργός Αθλητισμού - Δεν έχω συγγένεια με την Ηριάννα ..."είναι χυδαίοι".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, με αφορμή τα όσα έχουν γραφτεί στα social media, διέψευσε ότι έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα ..

Με επίσημη δήλωσή του, ο Γιώργος Βασιλειάδης διέψευσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στα social media και τον εμφάνιζαν να έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα.

Αναλυτικά η δήλωση:
Με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα Social Media περί συγγενικής σχέσης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ηριάννα Β. Λ. ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι».

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου