Άπιστος ο πιο σέξι κατάδικος του κόσμου: Τον «τσάκωσαν» να φιλιέται, αλλά όχι με την σύζυγό του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ To 2015 ένα από τα πιο hot θέματα είχε γίνει ο Jeremy Meeks, ένας φυλακισμένος που τα social media έχρισαν ως τον πιο σέξι εγκληματία  του κόσμου, προκαλώντας φρενίτιδα σε χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο με την ομορφιά του. Μετά την αποφυλάκισή του, ασχολείται με το μόντελινγκ, ωστόσο, εκτός από ωραίος, αποδείχθηκε και… άπιστος!

Πριν από λίγες ημέρες,  ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Jeremy σε «καυτά» ενσταντανέ, όχι με την σύζυγό του, Melissa, αλλά… με την Chloe Green, κληρονόμο του Βρετανού εκατομμυριούχου μεσίτη Sir Philip Green, κατά την διάρκεια διακοπών με γιοτ στο Αιγαίο.Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην φυλακισμένος και νυν μοντέλο οδεύει προς το διαζύγιο, με την Melissa να τον «αδειάζει» δημόσια, δημοσιεύοντας στο Instagram ένα μήνυμα το οποίο, όπως έγραψε στην λεζάντα, «το είδα και σκέφτηκα πόσο αληθινό είναι και θέλησα να το μοιραστώ».


Πηγή ➤ peoplegreece


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου