Στο φως οι εξωφρενικές λεπτομέρειες, από την μαφιόζικη επίθεση, ξημερώματα της Κυριακής στην Χαλκιδική.



elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νύχτα αγωνίας έζησαν 4 Άγγλοι στη Ν. Σκιώνη, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής μπήκαν στο εξοχικό που διέμεναν 4 άγνωστοι για να τους ληστέψουν.

Ειδικότερα, στις 1.00 τα ξημερώματα 4 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έσπασαν με πέτρες τη τζαμαρία της εξοχικής κατοικίας, που διέμενε ένα ζευγάρι Άγγλων και δύο Αγγλίδες που φιλοξενούσαν και με την απειλή ξύλινων ροπάλων τους έκλεψαν 15.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα.

Οι 4 ληστές διέφυγαν, ενώ τις έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Πηγή ➤ halkidikifocus

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου