Αστυνομικοί είσέβαλαν σε πάρτι ανωμαλίας σε club και πυροβόλησαν τον Τζόκερ, την ώρα που..."μερεμέτιζε" την Χάρλευ Κουήν.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αιματηρή κατάληξη είχε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στην Αυστραλία. Η αστυνομία εισέβαλε στον χώρο και πυροβόλησε ένα ζευγάρι την ώρα που έκανε σeξ! Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε κλαμπ της Μελβούρνης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά την αναφορά για παρουσία ενόπλου. Ο 35χρονος άνδρας που ήταν ντυμένος Joker έκανε σεξ με μία γυναίκα ντυμένη Harley Quinn,μπροστά σε κοινό. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι έβγαλε όπλο κι έτσι δέχτηκε πυρά στον κορμό, ενώ η γυναίκα πυροβολήθηκε στο πόδι.

Ο 35χρονος, σύμφωνα πάντα με τις αρχές, έβγαλε όπλο και το έστρεψε προς τους αστυνομικούς που τον είχαν πλησιάσει, αρνούμενος να το πετάξει όταν του ζητήθηκε.
Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον άνδρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η ιδιοκτήτρια του κλαμπ Martha Tsamis δήλωσε ότι "ο άνδρας δεν κρατούσε τίποτα στο χέρι του αλλά μάλλον ήταν σε περίεργη θέση με την γυναίκα, κάτι που είναι σύνηθες σε τέτοιες εκδηλώσεις". "Αυτά τα πάρτι πραγματοποιούνται εδώ και περίπου 20 χρόνια στο κλαμπ, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό. Οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες, που έρχονται ντυμένοι με στολή και πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ πάντα ελέγχονται ως προϋπόθεση εισόδου", έγραψε στο Facebook.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου