"Α.Τ. Λέσβου the end" - με παροπλισμένα οχήματα και χορηγίες καλοθελητών τα βγάζουμε πέρα.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Δημήτρης Αλεξίου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας αποκάλυψε ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, στην πλειοψηφία τους μένουν παροπλισμένα, για δύο βασικούς λόγους.

Πρώτος είναι η παντελής έλλειψη τεχνικής συντήρησης των αυτοκινήτων και ο δεύτερος η έλλειψη καυσίμων για την κίνησή τους.


Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξίου, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ακόμα και επικίνδυνα για να κυκλοφορούν, αφού κάποια από αυτά δεν έχουν ούτε φρένα.

Το θέμα της έλλειψης καυσίμων υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και παρά τις έγγραφες εκκλήσεις των αστυνομικών για την επίλυση του προβλήματος, δεν εγκρίνεται καμία δαπάνη για προμήθεια καυσίμων.

Έτσι όπως, επίσης, αποκαλύπτει ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, τα αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κινούνται με τις χορηγίες φίλων της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή ➤pronews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου