Nεκρός ο 38χρονος Αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Βρέθηκε από περιπατητή στον Υμηττό - Ολα δείχνουν αυτοκτονία.

Συγκλονισμένη, η οικογένεια του  Αντώνη Δημοτάκη κλήθηκε από τους αστυνομικούς, το μεσημέρι της Κυριακής, να αναγνωρίσει το πτώμα του παιδιού τους το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ερημική περιοχή του Υμηττού. Το πτώμα του 38χρονου άνδρα, διέκρινε πίσω από θάμνους στην απόκρημνη περιοχή του Υμηττού πάνω από τη θέση Καλοπούλα ένας περιπατητής της περιοχής. Δίπλα στο άψυχο σώμα βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, με το οποίο φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του.

Συγγενικό πρόσωπο του αστυνομικού μιλά για την οικογένειά του, που τον αναζητούσε όλο αυτό το διάστημα χωρίς αποτέλεσμα. «Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν... Φοβόμασταν τα χειρότερα και τώρα δεν θέλουμε να το πιστέψουμε... Τα αδέρφια του έδωσαν μεγάλο αγώνα όλο αυτό τον καιρό για να καταφέρουν να τον βρουν και να μάθουν το λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πολλά από τη νεκροψία» λέει ο συγγενής του.

Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισι μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της  Τρίτης 25 Απριλίου 2017. Το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό ήταν ο αδερφός του , ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή.

Τα αδέρφια του είχαν μάλιστα απευθυνθεί και σε δημοσιογράφους τηλεοπτικής εκπομπής που ενδεχομένως να τους βοηθούσαν. Η αδερφή του, Κατερίνα Δημοτάκη είχε μιλήσει για τις ώρες αγωνίας που ζούσε η οικογένειά της μετά την εξαφάνιση του αδερφού της.

«Το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό ήταν ο αδερφός μας, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή. Την επόμενη μέρα έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Στο σπίτι του βρήκαμε το κινητό του, τα κλειδιά του, την ταυτότητά του, το πορτοφόλι του αλλά όχι το υπηρεσιακό του όπλο. Φοβόμαστε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ακόμα» είχε πει τότε σε δηλώσεις της, η αδερφή του, Κατερίνα Δημοτάκη.

Ο αρχιφύλακας με καταγωγή από τα Χανιά υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ). Ο 38χρονος με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Από τη δεύτερη ημέρα στην νέα του υπηρεσία, ο Αντώνης Δημοτάκης ανησύχησε τους συναδέλφους του, όταν δεν παρουσιάστηκε στην αλλαγή της Άμεσης Δράσης και από τότε ξεκίνησε το θρίλερ της εξαφάνισής του. Συνήθιζε στον ελεύθερο χρόνο του να αθλείται στην περιοχή του Υμηττού, εκεί όπου η αστυνομία με ελικόπτερο, άνδρες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένους σκύλους είχε ερευνήσει στο παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή

Επειδή το πτώμα είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και αποσύνθεση την οποία επίσπευσε ο καύσωνας, την οριστική επιβεβαίωση για την ταυτότητα του πτώματος, θα δώσει ο ιατροδικαστής, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή.

Επίσης, θα λάβει γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού του 38χρονου αστυνομικού, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη σύγκριση και να διαπιστωθεί με πλήρη βεβαιότητα ότι το πτώμα ανήκει στον Αντώνη Δημοτάκη.

Εξαιτίας του γεγονότος πως το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα, έχει τον αριθμό που είχε το όπλο που είχε δοθεί από την υπηρεσία του στον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη,  οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για τον συνάδελφο τους.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου