Ρέμοs και Eros Ramazzotti στο "Νammos" - Άραβες,Τούρκοι και Λιβανέζοι έσπρωξαν 2.5 εκατ.ευρώ – (Φωτό και Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το Νammos και ολόκληρη η Μύκονος πήραν φωτιά την Πέμπτη το βράδυ, με την μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Eros Ramazzotti. Η Ψαρού πλημμύρισε από κόσμο που έσπευσε να ζήσει το «Νammos dream», διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια και μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, αφού ο αριθμός των παρευρισκομένων έφτασε τους 3.200.
.


.

Φωτογραφίες: Dimitris Polychronopoulos, Facebook

Όσοι βρέθηκαν στη συναυλία έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου και άκρως αισθησιακού περιστατικού. Πρωταγωνιστές 3 Λιβανέζοι εκατομμυριούχοι που συνοδεύονταν από 7 καλλονές, οι οποίες λόγω του άφθονου – και πανάκριβου! – ποτού, παρασύρθηκαν από τις μελωδίες του Eros Ramazzotti και ξεκίνησαν μεταξύ τους ένα ερωτικό παιχνίδι που αναστάτωσε τόσο τους κροίσους συνοδούς τους, όσο και τους υπόλοιπους θαμώνες του Nammos.


.
Φωτογραφίες: Dimitris Polychronopoulos, Facebook


Στη μαγική αυτή βραδιά, στο «Νησί των Ανέμων», το «παρών» στα πρώτα τραπέζια έδωσαν κροίσοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφoπλιστές και ξένοι πολυεκατομμυριούχοι. Τούρκοι, Άραβες και Λιβανέζοι της υψηλής κοινωνίας βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις, σε απόσταση αναπνοής από τους δύο καλλιτέχνες, όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο. Ανάμεσά τους και ο γνωστός Έλληνας Σέρος Μύρτας που, επίσης, δίνει το «παρών» του κάθε καλοκαίρι στην καθιερωμένη συναυλία.





 

Τα μπροστινά τραπέζια των 10.000 ευρώ με τον εκλεκτό κόσμο, ήταν άψογα διακοσμημένα και κινούνταν σε λευκές αποχρώσεις, ενώ τα μπουκάλια με τις σαμπάνιες, τις τεκίλες και τις βότκες που προσφέρονταν, όπως και τα πολύχρωμα λουλούδια, έδιναν την απαραίτητη νότα πολυτέλειας. Τα τραπέζια που βρίσκονταν πιο πίσω, με τιμή από 3.000 έως 5.000 ευρώ, ήταν, επίσης, υπερπλήρη, όπως και ολόκληρος ο χώρος του Nammos που γέμισε με νεαρές παρέες, οικογένειες και διαφόρων ηλικιών κόσμο.


Ο συνολικός τζίρος του μαγαζιού, μέχρι τις 5.30 το πρωί, υπολογίζεται γύρω στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας ρεκόρ εισπράξεων, όπως ρεκόρ σημείωσε και το πλήθος των παρευρισκομένων. Λόγω των τόσο μεγάλων «αριθμών», δεν έλειψαν και οι εφοριακοί από τη μεγάλη συναυλία, που αποτελούνταν από μια ομάδα 8 ατόμων, η οποία είχε το δικό της τραπέζι. Το ποσό που αναλογεί στο κράτος μέσω των φόρων ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκε σε άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.


Η σύμπραξη των δύο μεγάλων καλλιτεχνών επί σκηνής ήταν μοναδική, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Eros Ramazzotti να «παντρεύουν» το ελληνικό με το ιταλικό στοιχείο, να τραγουδούν τις μεγάλες επιτυχίες τους και να ξεσηκώνουν ολόκληρη την Ψαρού, ενώ τα φωτεινά και πολύχρωμα βεγγαλικά φώτιζαν ανελλιπώς τον «μυκονιάτικο» ουρανό. Από την «χρυσή συναυλία» δεν έλειψαν τα highlights, όπως η αφιέρωση του Ρέμου στην κόρη των Λιβανέζων κροίσων, τα ντουέτα, τα συρτάκια, οι χοροί και, φυσικά, το απόλυτα χλιδάτο και glamorous στοιχείο που χαρακτηρίζει το Nammos και το εν λόγω πάρτυ!

Το πρωινό φως του ήλιου έδωσε το πρώτο μήνυμα για το τέλος της υπερπολυτελούς βραδιάς, αλλά το ξεσηκωμένο κοινό δεν πτοήθηκε, αφού πολλού από αυτούς συνέχισαν το πάρτυ μέσα στη θάλασσα. Το περίφημο και καθιερωμένο event της Μυκόνου είχε τεράστια επιτυχία για ακόμη ένα καλοκαίρι και, μάλιστα, φημολογείται πως υπήρξε το μεγαλύτερο sold out πάρτυ του Nammos, από το πρώτο καλοκαίρι που ξεκίνησε αυτός ο «θεσμός» μέχρι και σήμερα!


Πηγή ➤mononews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου