Στημένα τα ρεπορτάζ για τους μετανάστες που "πνίγονται" για να περάσουν στην Ελλάδα.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δείτε το θέατρο του παραλόγου και το πως στήνουν τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ με τους πρόσφυγες που παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα για περάσουν στην αγκαλιά της Ελλάδος και την ασφάλεια που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση..

 Οφείλουμε όμως να πούμε πως όντως υπάρχουν πνιγμοί και θάνατοι αυτών των ανθρώπων που πρώτα τους διέλυσαν τις χώρες εσκεμμένα έπειτα γίνονται θύματα της παρά φύσιν παγκοσμιοποίησης και προώθησης του ισλάμ, που εκτελείται κατά γράμμα από πολιτικές μαριονέτες και δημοσιοκάφρους, των διάφορων ΜΚΟ αλλά και των δουλεμπόρων ..

Όλοι αυτοί τα παίρνουν φανερά πια από το Κατάρ,που έχει καταγγελθεί διεθνώς για οικονομική,δημοσιογραφική (Al Jazeera)  και στρατιωτική στήριξη στην διεθνή ισλαμική τρομοκρατία,από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και την Αίγυπτο...

Οι χώρες Αυτές διέκοψαν τις διπλωματικές τους σχέσεις και επέβαλαν ταξιδιωτικούς και οικονομικούς περιορισμούς στο Κατάρ τον περασμένο μήνα, κατηγορώντας τη Ντόχα ότι υποστηρίζει «την τρομοκρατία» και αποτελεί σύμμαχο του Ιράν στην περιοχή του Κόλπου.

Ανάμεσα στις οποίες είναι να ανασταλεί η λειτουργία του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera, να κλείσει μια στρατιωτική βάση όπου σταθμεύουν δυνάμεις της Τουρκίας, καθώς και να υποβαθμιστούν οι σχέσεις ανάμεσα στη Ντόχα και το Ιράν.

Απείλησαν να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις εάν το Κατάρ δεν συμμορφωθεί προς έναν κατάλογο 13 αιτημάτων που υπεβλήθη στη Ντόχα μέσω του Κουβέιτ πριν από 10 ημέρες. Το Κατάρ απέρριψε τις απαιτήσεις των γειτόνων του. Η προθεσμία που είχαν ορίσει για την πλήρη συμμόρφωση της Ντόχας εξέπνευσε αργά το βράδυ προχθες την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Δείτε το Video ΕΔΩ.

Πηγή ➤ egklimatikotita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου