Με φέρετρο "υποδέχτηκαν" τον Τσίπρα στην Κοζάνη - Ακολούθησε μεγάλη ένταση.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, μέλη του ΚΚΕ και εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν επιχείρησαν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό.
Επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των εργαζομένων της ΔΕΗ, μελών του ΚΚΕ και εκπροσώπων σωματείων της Κοζάνης σημειώθηκαν λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Κοίλα, όπου θα είχε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς. 

Μάλιστα, ιδιαίτερη ήταν η διαμαρτυρία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που υποδέχεται τον πρωθυπουργό με κηδειόχαρτα αλλά και ένα φέρετρο, τονίζοντας έτσι πως ο πρωθυπουργός «θάβει» τη ΔΕΗ και την περιοχή.

Συνάντηση Τσίπρα με τον περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας
«Αποτελεί ρεκόρ ταχύτητας ο χρόνος που μεσολάβησε από την εξαγγελία του Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας μέχρι την υλοποίησή του» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη σύντομη συνομιλία με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη μόλις έφθασε στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.
«Ήρθαμε περισσότερο για να σας ακούσουμε.
 

Σας θέλουμε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσους», είπε ο κ. Τσίπρας ο οποίος ζήτησε από τον περιφερειάρχη να πληροφορηθεί πόσοι φορείς εκπροσωπήθηκαν στο Συνέδριο, και εκείνος απάντησε ότι κυμαίνονται από 150 έως 200.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι υπουργοί και βουλευτές οι οποίοι έκαναν και έναν πρώτο απολογισμό των εργασιών του Συνεδρίου που είναι το πρώτο πανελλαδικά και των ζητημάτων που τέθηκαν.

Πηγή ➤ parapolitika

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου