Μερακλής ο Πάτερ απο την Κρήτη - τον τσάκωσαν με διαβολόδενδρα και πολλές σφαίρες.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αίσθηση και συζήτηση στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς και όχι μόνο, έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός ιερέα, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσσαράς που συνέλαβαν τον κληρικό, βρήκαν 95 γραμμάρια κάνναβης, δύο δενδρύλλια ύψους 1,80 μέτρων περίπου, σπόρους κάνναβης καθώς και σφαίρες.

Με περιοριστικούς όρους τη χρηματική εγγύηση ύψους 1000 ευρώ, εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος, σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή...

Σε βάρος του ιερέα έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών παρά μη τοξικομανή υπό τη μορφή κατοχής και καλλιέργειας, χρήση κατ' εξακολούθηση παρά μη τοξικομανή και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου