Δεν είπαν στον Τσίπρα να πατήσει (ξανά) το κουμπί του ασύρματου και μιλούσε… μόνος του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Θέλω να εκφράσω προς όλες τις δυνάμεις την αμέριστη ευγνωμοσύνη της ελληνικής πολιτείας και του ελληνικού λαού για τη σκληρή προσπάθεια. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς βρίσκεται εδώ για τέσσερα μερόνυχτα αλλά καταφέρατε να περιορίσετε μια μεγάλη φωτιά. Ευτυχώς δεν έχουμε θύματα. Σας ευχαριστούμε θερμά για ότι κάνετε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος που συνεχίζουν να δίνουν σκληρή μάχη για να ελεγχθεί η μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν μέσω ασυρμάτου στο πεδίο των πυρκαγιών, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Βλέπετε, στους συγκεκριμένους ασυρμάτους, πατώντας το σχετικό κουμπί η διάρκεια της εκπομπής είναι 60 δευτερόλεπτα. και για συνεχιστεί, πρέπει αυτός που μιλά να ξαναπατήσει το κουμπί. Κάτι, για το οποίο, όπως φαίνεται, δεν ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό, και έτσι, την ώρα που μιλά, η εκπομπή σταματά απότομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή ➤thecaller

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου