Βούλιαξε η Μύκονος από Βίζιτες - Δείτε τον αστρονομικό τζίρο.

elas.lyste-blogspo

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν το Σαββατοκύριακο της ακολασίας στο νησί των Ανέμων. Των μεγάλων τζίρων. Των πολλών ταξιδιών… Των πολλών πόστ σε Ινσταγκράμ και Φεϊσμπουκ… των γούστων και των πληρωμενων ηδονών.Στο νησί έγινε απόβαση γόνων αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία επιχειρηματιων απο Τουρκία Λίβανο αλλά και Αραβικές χώρες, οι οποίοι είχαν φροντίσει για τα “ορεκτικά” τους με τους νταραβεριτζήδες του νησιού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα “ορεκτικά” ήρθαν τόσο απο την Αθήνα την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, αλλά και πολλά απο γραφεία της Ελβετίας και της Πορτογαλίας.

Αναφερόμαστε σε σούπερ μόντελς που συνδύασαν διακοπές και “επιδοτήσεις”.

Λέγεται δε πώς ο τζίρος μόνο γι΄αυτές τις δυο μέρες ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ με τις τσατσάδες… γνωστους πρ-ίστες αλλά και πρώην μοντέλα που “σπρώχνουν” γκομενάκια στους Αραπάδες να κάνουν πάρτι απο τα “μερίσματα”.

Δεν θέλει πολύ για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Μπείτε σε προφίλ και δείτε μαϊντανούλες… Είναι τόσο ηλίθιες που ενώ όλοι ξέρουν πώς τον χειμώνα δεν έχουν να φάνε, ξαφνικά σκάνε σε σκάφη… και χαλαρώνουν με σαμπάνιες.

Διαβάστε και το κόλπο με τις βίζιτες και τα καταστήματα.

Προσλαμβάνονται από γνωστό μαγαζί ως σερβιτόρες και πληρώνονται με ένα κανονικό μισθό.

Σε συμφωνία και …συμπαιγνία με το μαγαζί, κάνουν τα γλυκά μάτια σε πλούσιους, κυρίως Άραβες και μόλις αυτοί …τσιμπήσουν, τους οδηγούν σε συνεργαζόμενα καταστήματα κοσμημάτων προκειμένου να πάρουν το…δωράκι τους για τις υπηρεσίες σεξ που υπόσχονται πως θα τους προσφέρουν. Το δωράκι είναι κόσμημα αξίας ή ρολόι. Στην περίπτωσή μας, ποτέ αυτά τα καλά κορίτσια δεν δέχονται να πάρουν λεφτά…

Οι ανερχόμενες βιζιτούλες, αφού πάρουν το δώρο και …αφιερωθούν για μία ή δύο νύχτες στον πλούσιο εραστή, επανέρχονται στο μαγαζί για δουλειά. Λίγο πριν, έχουν περάσει από το κατάστημα κοσμημάτων, έχουν επιστρέψει το δωράκι του Άραβα και έχουν πάρει ένα ποσοστό, γύρω στο 10% από την αξία του δώρου.

Αυτές είναι δουλειές! Και κυρίως για το μαγαζί, το οποίο με τον τρόπο αυτό τα παίρνει τρίδιπλα από τους πλούσιους πελάτες του.

Πηγή ➤ blogs.gossip-tv

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου