Η Ελληνική Αστυνομία για ακόμη μία φορά δίπλα στο ''Χαμόγελο του Παιδιού''...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι Μ.Κ.Ο., που δραστηριοποιείται πανελλαδικά, λειτουργώντας 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα που έχουν ανάγκη βοήθειας, ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα. Προς το σκοπό αυτό αναπτύσσει δράσεις πρόληψης για όλα τα παιδιά, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα Βίας και περιστατικά Εξαφάνισης, περιπτώσεως δε συντρεχούσης, τους παρέχει ιατρικές και προληπτικές εξετάσεις. Παρεμβαίνει για παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, παιδιά που εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας και για τη θεραπεία των παιδιών που είναι θύματα κάθε μορφής Βίας.

    Η προσπάθεια αυτή, χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης, δεν θα είχε αποτέλεσμα, εάν δεν έβρισκε θετική ανταπόκριση στην κοινωνία, η οποία πολυποίκιλα και δυναμικά τη συνδράμει με κάθε μέσο και κυρίως με οικονομική συνεισφορά και παροχή ειδών, που συμβάλλουν στην ικανοποιητική διαβίωση των παιδιών που στηρίζονται από τον εν λόγω Οργανισμό και την πολύτιμη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

    Η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι είναι αρωγοί προσπαθειών ενίσχυσης του κοινωνικού συνόλου, καθόσον διαθέτουν υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας, που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη Χώρα και την κοινωνία, πρέπει να μεγιστοποιηθεί. Διατελώντας συνεχώς σε εγρήγορση, καλούμαστε για μια ακόμα φορά να αφυπνιστούμε, γύρω από το θέμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Και για να επιδείξουμε την αλληλεγγύη μας χρειάζονται ελάχιστα – τα απαραίτητα– για να βοηθήσουμε έμπρακτα, στην περίπτωση αυτή, τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Καλούμαστε να καλύψουμε, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, αλλά και αναγνώρισης προς το κοινωνικό έργο που επιτελείται, με ελάχιστο ατομικό και οικογενειακό κόστος, τις βασικές ελλείψεις των παιδιών σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και αναλώσιμα, όπως περιγράφονται στο συνημμένο έγγραφο του Προέδρου του Οργανισμού προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας –άρα στον καθένα μας προσωπικά-. Η πράξη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί θα αποτελέσει τη συνεισφορά χιλιάδων αστυνομικών, στην ικανοποίηση του κοινού στόχου, που είναι η αποτελεσματική βοήθεια στα παιδία που έχουν την ανάγκη μας.

    Κατόπιν τούτων και με δεδομένη τη στήριξη της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας του Σώματος σε τέτοιες προσπάθειες, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική συγκέντρωση ειδών (σύμφωνα με τα αιτούμενα στο έγγραφο που μας απεστάλη),τα οποία θα προσφερθούν στον προαναφερόμενο οργανισμό. Προς το σκοπό αυτό να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για πλήρη ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του συνόλου των Αστυνομικών όλων των Υπηρεσιών.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από κάθε Υπηρεσία να συσκευαστούν κατάλληλα και να μεταφερθούν στις Δ.Α. μέχρι την Παρασκευή 01-09-2017, μαζί με καταστάσεις όπου θα αναγράφονται αναλυτικά τα είδη και οι ποσότητες αυτών.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου