Απίστευτη ιστορία στη Δράμα - Γραμματέας έριχνε υπνωτικά σε γιατρό και…



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τρία άτομα -δύο άντρες ηλικίας 30 και 29 καθώς και μία γυναίκα 21 ετών- συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής (11/9/2015) στη Δράμα, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για εκβίαση από κοινού, ληστεία κατ΄εξακολούθηση, πλαστογραφία και κατοχή ναρκωτικών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 68χρονου, σύμφωνα με την οποία, το πρωί της 10/9/2015, ο 30χρονος μετέβη στο ιατρείο του, όπου απαίτησε εκβιαστικά από αυτόν, να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να μην αποστείλει στη σύζυγό του φωτογραφίες, που τον απεικονίζουν γuμνό.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθησαν ο 29χρονος και η 21χρονη, γραμματέας του 68χρονου, οι οποίοι εμφανίσθηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9), σε προγραμματισμένη συνάντηση σε σημείο της πόλης.

Εκεί παρέλαβαν από τον 68χρονο, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή επί του συνολικού χρηματικού ποσού, που απαιτούσαν από αυτόν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο 29χρονος ζήτησε επίσης επιτακτικά από τον 68χρονο να καταθέσει, μέχρι την 18/9/2015, στο λογαριασμό της 21χρονης επιπρόσθετα το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη, λίγη ώρα αργότερα και ο 30χρονος.
Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η 21χρονη, εργαζόμενη ως γραμματέας στο ιατρείο του 68χρονου, από τις αρχές Σεπτέμβρη, τον υπνώτιζε επανειλημμένα ρίχνοντας στον καφέ του, υπνωτικά χάπια.

Ακολούθως του αφαιρούσε τα ρούχα και τον φωτογράφιζε γυμνό καθώς επίσης προέβαινε σε κλοπή διαφόρων χρηματικών ποσών και χρυσαφικών.

Στις οικίες των δραστών, καθώς και την κατοχή τους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή, την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει η 21χρονη, την 4-9-2015, από το ιατρείο του 68χρονου
5 εκτυπώσεις φωτογραφιών, που απεικονίζουν τον 68χρονο
1 φορητή συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
1 φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)
2 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD)
73 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX , STEDON και HIPNOSEDON
το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 800 ευρώ
3 κινητά τηλέφωνα

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Πηγή ➤ fimes

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου