Πήγε στην Μύκονο και έκανε διακοπές με πλαστά ευρώ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πεδίο δράσης Ιταλών κακοποιών φαίνεται πως έχει μετατραπεί η κοσμική Μύκονος!

Μετά την σπείρα με επικεφαλής την 18χρονη καλλίγραμμη Ναπολιτάνα που ξάφριζε πανάκριβα ρολόγια από πλούσιους τουρίστες, ένας ακόμη Ιταλός διαπιστώθηκε ότι έκανε πλούσιες διακοπές με... “πέτσινο” χρήμα!

Ο 31χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου σε μια περιοχή του νησιού των ανέμων και θεωρήθηκε ύποπτος. Γι' αυτό, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα πιστεύοντας ότι θα έβρισκαν πάνω του κλοπιμαία. Όμως, βρήκαν μόνο χρήματα τα οποία αποδείχθηκαν πλαστά!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ιταλός είχε πάνω του επτά πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 50 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη για να παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ξατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν σε πόσες επιχειρήσεις της Μυκόνου έχει πληρώσει με πλαστά και αν έκρυβε κάπου και άλλα.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου