Στο πένθος ξανά η ΕΛ.ΑΣ. - Νεκρός Αστυνομικός σε τροχαίο.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Μεσογείων με εκτροπή και ανατροπή οχημάτων. Ενας νεκρός και 2 τραυματιες. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί από την Τροχαία.

(21/08-23.30) Νεκρός ο 58άχρονος Αστυνομικός. Οι διασώστες τον μετέφεραν αναίσθητο από το αυτοκίνητό του και κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σε νοσηλεία με σοβαρά τραύματα παραμένουν και οι δύο γυναίκες- μητέρα με τη  κόρη της- οι οποίες επέβαιναν στο ετερο οχήματα. Στην κυκλοφορία αποδόθηκε η Λ.Κατεχάκη από την Τροχαία με την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων από το οδόστρωμα.

Υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες (21/08-23.00) τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν εξετράπησαν της πορειας τους και ανατράπηκαν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές επέβαινε γυναίκα οδηγός με την κόρη της και στο έτερο όχημα άνδρας οδηγός, Αστυνομικός στο επάγγελμα.

Πληροφορίες απο διερχόμενους αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός οδηγός οχήματος SUZUKI, περίπου 500 μέτρα μετά την έξοδο της Αττικής Οδού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κράσπεδο και εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το SUZUKI προσέκρουσε σε αντιθέτως κινούμενο όχημα, με γυναίκα οδηγό, στο οποίο επέβαινε και η κόρη της.


Για τα ακριβη αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Πηγή ➤ nantiareport.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου