Στο πένθος ξανά η ΕΛ.ΑΣ - Βολιώτης Αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα της Παναγίας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 46χρονος Χρήστος Γκόλιας ένιωσε δυσφορία και σωριάστηκε στο πάτωμα

Απέραντη θλίψη προκάλεσε ο πρόωρος θάνατος ενός Βολιώτη αστυνομικού, χθές το απόγευμα, ανήμερα του Δεκανταύγουστου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος Χρήστος Γκόλιας, βρισκόταν σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται επί της οδού Μαιάνδρου στη Ν.Ιωνία και ένιωσε δυσφορία λόγω της ζέστης. Πηγαίνοντας να ξεκουραστεί στο δωματιό του ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε κάτω. Έντρομη η μητέρα του έτρεξε για να δει τη συνέβη και βρήκε τον άτυχο Χρήστο στο πάτωμα. Παρά το γεγονός ότι κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή. Η σορός του εκλιπόντος μεταφέρθηκε στη Λάρισα προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Ο Χρήστος, παιδί της Νέας Ιωνίας, άνθρωπος χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός απ’ όλους, ήταν γιος αστυνομικού και αδελφός του επίσης αστυνομικού και πρώην παράγοντα της Νίκης Βόλου Δημήτρη Γκόλια ενώ ήταν γνωστή φυσιογνωμία στα γήπεδα καθώς εκτελούσε υπηρεσία στους αγώνες της Νίκης και του Ολυμπιακού. Πένθιμο είναι το κλίμα στο Α.Τ. Βόλου όπου υπηρετούσε έχοντας τον βαθμό του Αρχιφύλακα, αλλά και γενικότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή φίλοι και συνάδελφοί του εκλιπόντος, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Ιωάννης Τόλιας και ο Α’ Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μαγνησίας κ. Βασίλης Μαρκογιαννάκης.

Η κηδεία του Χρήστου Γκόλια θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθέναια «Η Φλόγα».

Πηγή ➤ magnesianews


Το Blog και η σελίδα elas-lyste εκφράζει τα θερμά  συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου