Θρήνος στην Κρήτη - ΙΧΕ παρέσυρε και σκότωσε δύο φοιτητές.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στα Κουνουπιδιανά και συγκεκριμένα περίπου 100 μέτρα από την πύλη του Πολυτεχνείου Κρήτης, όταν δύο νέοι φοιτητές, ένα αγόρι και ένα κορίτσι παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι νέοι είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Η πορεία του Ι.Χ., σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ανακόπηκε ούτε αφότου παρέσυρε τους άτυχους νέους καθώς στην συνέχεια προσέκρουσε και σε σταθμευμένη μηχανή.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από την Τροχαία Χανίων.



Πηγή ➤ haniotika-nea

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου