Διαβάστε ένα Μήνυμα ενός "ΗΡΩΑ" πυροσβέστη στο Facebook που ΣΟΚΑΡΕΙ - μέσα από το Πύρινο μέτωπο στο Μετόχι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω ο Θεος μας ξέχασε ίσως να μην είναι φωτιά αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν γίνεται με τίποτα να την ελέγξουμε είναι υπεράνω των δυνάμεων μας λιγοστεύουμε και υποχωρούμε έχουμε ανάγκη να ξαποστασουμε δεν ελέγχουμε το σώμα μας αλλά η ψυχή λέει σήκω μην κάθεσαι για ποσο ακόμα πες μου Θεέ μου για ποσο ακομα???

Ήρωες...

Οι ήρωες δεν φοράνε σορτσάκια, δεν κρατάνε μικρόφωνα ούτε μπάλα στα χέρια, δεν προκαλούν παραλήρημα στο πέρασμά τους και δεν οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα.

Οι ήρωες, οι πραγματικοί ήρωες δίνουν -στην κυριολεξία- τη ζωή τους, για να σώσουν -στην κυριολεξία- τη δική μας!

Σίγουρα δεν το κάνουν για τα χρήματα, ούτε για την αναγνώριση.

Υπάρχει «κάτι» στο μυαλό και στην καρδιά τους που τους «αναγκάζει» να... βγουν μπροστά, να αψηφήσουν τον κίνδυνο, να μπουν -στην κυριολεξία- μέσα στις φλόγες για να σώσουν εμάς, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις περιουσίες μας.

Τους θυμόμαστε και πάλι, όπως κάθε καλοκαίρι δυστυχώς, όταν τους έχουμε ανάγκη. Είναι στην ανθρώπινη φύση αυτό...

Επειδή οι ίδιοι όμως είναι -στην κυριολεξία- υπεράνθρωποι, παρ' όλο που ξέρουν ότι σε λίγες μέρες θα τους ξεχάσουμε, είναι εκεί. Και είναι πάντα εκεί!

Συχνά χωρίς εξοπλισμό, χωρίς εναέρια μέσα και οχήματα, χωρίς βοήθεια, χωρίς σχέδιο.

Είναι εκεί γιατί θεωρούν «υποχρέωσή» τους να δώσουν τη ζωή τους για να σώσουν τη δική μας.

Αυτοί είναι οι ήρωες!

Αυτούς τους ήρωες πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας.
Και αυτό είναι ευθύνη και «δική» σας και «δική μας»

Προφανώς, θα συνεχίζουμε να αποθεώνουμε και να παθιαζόμαστε με τους τους «ήρωες» με τα σορτσάκια και τις φανέλες, αλλά είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι οι πραγματικοί ήρωες, δεν χρειάζονται ούτε πολλά χρήματα, ούτε εισαγωγικά...

Τους ευχαριστούμε, άλλη μια φορά, από καρδιάς για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους.

Γιατί είναι πάντα έτοιμοι να μας σώσουν!

Στην κυριολεξία...


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου