Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ - στα χέρια της ο "Μαραντόνα της ηρωίνης" με 23 κιλά πρέζα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην εξάρθρωση ενός ακόμη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Ηγετικό μέλος της οργάνωσης είναι ένας 27χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός στην Δυτική Αττική ως ο «Μαραντόνα της Ηρωίνης» και βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και -κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.


Οι συλληφθέντες διέμεναν σε παραπήγματα, τα οποία αποτελούσαν και εργαστήρια νόθευσης – επανατυποποίησης ηρωίνης, ενώ την ηρωίνη την έκρυβαν σε υπεδάφιες ειδικές κρύπτες. Έπειτα, οι ναρκωτικές ουσίες διακινούνταν σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, όπως για παράδειγμα Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα.



Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 23 κιλά ηρωίνη.

Πηγή ➤ enikos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου