Έρχεται το (ΤΑΕ) Εξαρχείων ανεγκέφαλοι μπαχαλάκηδες.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ ​Τα πάρτι με τα «βεγγαλικά » τέλος  ταραξίες  των Εξαρχείων . Χρειαζόμαστε τις αστυνομικές δυνάμεις στα γήπεδα και αλλού .

Τώρα που όλοι πλέον είναι εναντίων σας , θεσμοί , οργανώσεις , κάτοικοι της περιοχής , πολιτικό σύστημα , προσωπικότητες  …. ετοιμαστείτε για πραγματικό πόλεμο .

Σας έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα αλλά εσείς βρίσκετε θάρρος στην συλλογικότητά σας  , προστασία στους αχυράνθρωπους που σας χρησιμοποιούν , έμπνευση από το Indymedia Athens … του γνωστού  σε εμάς ¨καθηγητή ¨ και διασκέδαση στην νομιζόμενη οριοθέτηση του χώρου σας , με μολότοφ και άλλα ¨παιχνίδια¨

Σας δώσαμε τον χώρο σας , σας δώσαμε τον χρόνο σας αλλά εσείς αποδειχτήκατε …  «ποντίκια  και κατσαρίδες» . Ανίκανοι να ενσωματώσετε ομοιόμορφα την δική σας κουλτούρα στην κοινωνία που σας εξέθρεψε .

Η Αναρχία ανεγκέφαλοι , μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα στη δημοκρατία , λειτουργώντας ως ¨βαλβίδα αποσυμπίεσης ¨ σε πολλά επίπεδα  . Με άλλα λόγια , ο ρόλος σας πλέον είναι άχρηστος  όπως τον παραμορφώσατε.

Τώρα , όλη η Ελλάδα θα δει online το τέλος σας .

H ειδική αυτή υπηρεσία στα πρότυπα των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης (ΤΑΕ), που φτιάχτηκαν για να χτυπηθεί η ιδιόμορφη και βαριά εγκληματικότητα στο νησί, «καθάρισε » ΚΑΙ το Μενίδι σε 76 ημέρες .

Ως γνωστό , ελέχθησαν 9.951 οχήματα, 32 καταστήματα, 19.097 άτομα (16.682 Έλληνες και 2.415 αλλοδαποί). Έγιναν 6.122 προσαγωγές (5.494 Έλληνες και 628 αλλοδαποί) και 816 συλλήψεις (665 Έλληνες και 151 αλλοδαποί).

Σειρά έχουν τα Εξάρχεια …. Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ

Τα Τμήματα αυτά  που θα  λειτουργούν ως δύναμη κρούσης και όχι ως τακτική αστυνόμευση και που είναι  άριστα εκπαιδευμένοι στην νόμιμη χρήση των όπλων , δεν θα ασχολιούνται με προανάκριση  , παρά μονάχα με έλεγχους , συλλήψεις και προσαγωγές  .

Έδρα τους προτείνουμε στο Α.Τ  και Τ.Α Ομονοίας ( στις επόμενες κρίσεις θα έχουμε Αστυνομικό Διευθυντή εκεί )

θα είναι  εφεξής η αιχμή του δόρατος, για την Αστυνομία στην Αττική σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές  και θα έχουν τν αμέριστη συμπαράστασή μας .

 Προσοχή όμως , όταν ¨κλείσουν τον κύκλο τους ¨ πρέπει να αποσύρονται έως ώσπου ξανα χρειαστούν !!

Οι "λύκοι" του real estate  που μπήκαν στην Αθήνα  να «κατασπαράξουν » τους οικονομικά αδύναμους  , αγοράζοντας τα πάντα για κομμάτι ψωμί ( αφού πρώτα υποβαθμίσουν ολόκληρες περιοχές )  …. ¨θα την πατήσουν¨ στα Εξάρχεια

Γιατί έχουμε τόσο ενδιαφέρον για την περιοχή αυτή ;;

Γιατί απλά , είναι το αγαπημένο μας  μέρος  για καφεδάκι , ειδικά τα πρωινά του Σαββάτου .

Τολμήστε το  , γιατί η ατολμία θα προκαλεί από εδώ και πέρα , μεγαλύτερη αιμορραγία ψήφων !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου