Τον τσίμπησε τον Αλβανό η Δίωξη Ναρκωτικών στην Λάρισα - έσπρωχνε κοκαίνη και αναβολικά.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο σπίτι του βρέθηκαν 24 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,6 γραμμαρίων και 89 αναβολικά χάπια

Στοχοποιημένος για διακίνηση αναβολικών στη Λάρισα ήταν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας νεαρός Αλβανός, αλλά η σύλληψή του αποκάλυψε ότι «έσπρωχνε» και κοκαΐνη σε χρήστες ναρκωτικών της πόλης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο αλλοδαπό να κινείται με μια μοτοσικλέτα και τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο. Έτσι, βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και την κατέσχεσαν μαζί με 100 ευρώ και ένα κινητό.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι και στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν άλλες 24 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,6 γραμμαρίων, αλλά και 89 χάπια απαγορευμένου αναβολικού φαρμάκου και μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών, καθώς και ένα ρόπαλο μήκους 0,86 εκατοστών.

Τα δύο οχήματα του νεαρού δράστη κατασχέθηκαν μαζί με άλλα τρία κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εντοπιστούν οι προμηθευτές του και οι αγοραστές των παράνομων προϊόντων που πωλούσε, ενώ ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί αθλητισμού.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου