Έκλεψαν μηχανάκι μέσα από το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι δράστες διέφυγαν με το μηχανάκι το οποίο έκλεψαν ενώ ακολούθησε καταδίωξη για την σύλληψή τους.

Κλοπή δικύκλου μέσα από την εγκατάσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, διαφυγή με αυτό και αργότερα καταδίωξη και σύλληψη στα Παλαιά, συνθέτουν το σενάριο της υπόθεσης που απασχόλησε τη Δικαιοσύνη στην οποία παραπέμφθηκαν οι δύο συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το myvolos.net οι δύο δράστες, ένας 20χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος ημεδαπός μετέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Αλιβέρι και γύρω στις 10 μ.μ. πήδηξαν από τα κάγκελα της περίφραξης του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας και έφτασαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, στο χώρο φύλαξης κατασχεθέντων δικύκλων.

Στο σημείο ο Αλβανός δράστης αναγνώρισε το δίκυκλό του που είχε κατασχεθεί λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών, έθεσε σε λειτουργία τον κινητήρα και με συνεπιβάτη τον 19χρονο, έφυγαν από τον χώρο και πέρασαν με ταχύτητα από την κεντρική πύλη, αιφνιδιάζοντας την σκοπιά.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους κάτι που έγινε την Τρίτη το πρωί, κοντά στα ΚΤΕΛ. Οι δύο νεαροί δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικού και ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν στα Παλαιά για να μπλοκαριστούν λίγο αργότερα από διάφορες αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το οποίο επέβαλε ποινές φυλάκισης 35 μηνών στον καθένα με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα ενώ το δίκυκλο δημεύτηκε.

Πηγή ➤ Ant1

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου