Αλβανός βιαστής αφέθηκε ελεύθερος και παραβίασε τους όρους της αναστολής του συνελήφθη όμως στίς Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είχε βιάσει και είχε χτυπήσει άγρια μία 32χρονη, την βρέθηκε αιμόφυρτη στην άκρη του δρόμου

Άφησαν ελεύθερο τον Αλβανό που είχε βιάσει πριν από τρία χρόνια μια 32χρονη ομοεθνή του και την είχε αφήσει αιμόφυρτη στην άκρη ενός δρόμου στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, αλλά εκείνος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους περιοριστικούς όρους και έπαψε να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα!

Μερικούς μήνες μετά την αποφυλάκιση του 38χρονου ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας εξέδωσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και διάταξη με κατηγορίες για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση των όρων αποφυλάκισης. Τελικά, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Ηγουμενίτσα, όπου κυκλοφορούσε σαν… κύριος, συνελήφθη και οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου