EKTAKTH EIΔΗΣΗ - Μετά απο καταδίωξη μαχαίρωσε δύο άνδρες της ομάδος ΔΙΑΣ (Φωτό)


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συναγερμός για την σύλληψη του δράστη. Πυροβόλησαν στον αέρα για να τον ακινητοποιήσουν.Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι αστυνομικοί.

Τραυματισμένοι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο αστυνομικοί μετά από άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Καλαμάτας.


Είχε προηγηθεί καταδίωξη μέσα στο Πάρκο του ΟΣΕ, στην καρδιά της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, με το ανθρωποκυνηγητό να προκαλεί αναστάτωση σε διερχόμενους απο την περιοχή.

Στην διάρκεια του ανθρωποκνηγητού, ο άνδρας που κατεδίωκαν οι άνδρες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τους αστυνομικούς που τον ακολουθούσαν για να τον ακινητοποιήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στα δάχτυλα και ο άλλος στο πρόσωπο, ενώ κατά την διάρκεια της συμπλοκής αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα.


Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr, ο άνδρας ήταν γνωστός στις Αρχές και οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν επί ημέρες.

Όταν εντοπίστηκε στο Πάρκο του ΟΣΕ στην προσπάθεια του να διαφύγει μαχαίρωσε τους δυο αστυνομικούς και συνέχισε να τρέχει.

Καλαμάτα - αστυνομικός - μαχαίρι - επίθεση
Καλαμάτα - αστυνομικός - μαχαίρι - επίθεση
Καλαμάτα - αστυνομικός - μαχαίρι - επίθεση
Καλαμάτα - αστυνομικός - μαχαίρι - επίθεση
Καλαμάτα - αστυνομικός - μαχαίρι - επίθεση


 Τελικά, συνάδελφοι των δύο μαχαιρωμένων αστυνομικών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό δράστη, μετά από καταδίωξη που σταμάτησε με τον εγκλωβισμό του σε πιλοτή πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Μακεδονίας και Υδρας.

Οι αστυνομικοί ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο ζωής, σύμφωνα με τις πληροφορίες απο τοπικά ΜΜΕ.

Πηγή ➤ tharrosnews - Messinialive

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου