ΤΡΑΓΩΔΙΑ - πήδηξε στο κενό για να γλιτώσει τη σύληψη λόγω χρεών.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας πήδηξε στο κενό από ύψος 4 μέτρων ακριβώς κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο!

Όλα εκτυλίχτηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν η ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας σταμάτησε σε έλεγχο έναν άνδρα για να τον ταυτοποιήσει κι εκεί του ανακοινώθηκε πως εκκρεμεί εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για χρέη.

Η βεβαιότητα πως θα περνούσε την πόρτα του κρατητηρίου έκαναν τον άνδρα να αντιδράσει αιφνίδια και άρχισε να τρέχει προς την οδό Μποφόρ και να πηδάει από τα ενετικά τείχη και ύψος 4 μέτρων μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών!

Ο άνδρας, που μάλλον … φθηνά την έβγαλε, έσπασε το πόδι του και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου