«Κρατήστε το στόμα σας κλειστό» απειλούν ασύλληπτα μέλη της απαγωγής Λεμπιδάκη στους συλληφθέντες (Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με απειλητική διάθεση κατά των συλληφθέντων εμφανίζονται τα υπόλοιπα μέλη που δεν έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία και εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας, στέλνουν μηνύματα στους συλληφθέντες, απειλώντας τους ότι αν δεν κρατήσουν το στόμα τους κλειστό θα κινδυνεύσει η ζωή τους, αλλά και οι ζωές μελών της οικογένειας τους.

Αναζητούν συνεργό των απαγωγέων στον στενό κύκλο του Λεμπιδάκη -Το ταξίδι που ήξεραν ελάχιστοι

Οι ματωμένες επιστολές του Μ. Λεμπιδάκη στην οικογένειά του

Στα όρια του φαίνεται ότι είχε βρεθεί ο 54χρονος επιχειρηματίας καθ’ όλη την διάρκεια της εξάμηνης περιπέτειας του, γεγονός που αποτυπώνεται στις επιστολές που έστελνε στην οικογένειά τους και τις οποίες όπως αποκαλύφθηκε υπέγραφε με το ίδιο του το αίμα.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, όπως φαίνεται και από τις επιστολές, φυλακισμένος και αλυσοδεμένος σε ένα δωμάτιο, προσπαθούσε να καθησυχάσει την οικογένειά του και να δώσει κουράγιο. Σε μία από τις επιστολές ωστόσο, φαίνεται η υπομονή του να εξαντλείται, καθώς παρακαλεί τους δικούς του «να κάνουν λίγο γρήγορα….»




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου