Αναχωρούν απο Μυτιλήνη για τον Πειραιά 344 επενδυτές.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνολικά 344 πρόσφυγες και μετανάστες αναχώρησαν σήμερα Κυριακή, στις 7 το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής, από το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, σε εφαρμογή, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, σχεδίου αποσυμφόρησης της Λέσβου από πρόσφυγες και μετανάστες.

Στο σύνολο τους οι αποχωρήσαντες ήταν μέλη ευάλωτων κατηγοριών. Το πρωί δε στο λιμάνι του Πειραιά θα τους αναμένουν λεωφορεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προκειμένου να τους μεταφέρουν σε δομές φιλοξενίας στην Αττική και αλλού.

Πηγή ➤ Zoiugla

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου