"Μας κάνουν δώρο στους κακοποιούς" δηλώνουν οι Αστυνομικοί για τη μεταφορά της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτ. Αττικής.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής - Αντίθετοι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί με την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Η απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μεταφέρει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι, βρίσκει αντίθετους τους συνδικαλιστές αστυνομικούς που ξεσπούν καταγγέλλοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση, στην ουσία «αφοπλίζει» τις μάχιμες αυτές υπηρεσίες σε μια ζώνη που δρουν οι μεγαλύτερες μαφίες της Αττικής.


«Η μετεγκατάσταση αποτελεί χαριστική βολή για την ασφάλεια των πολιτών. Η μεταφορά στην περιοχή του Ζεφυρίου ακυρώνει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Με αυτή την κίνηση σερβίρουμε στο πιάτο των κακοποιών τους διώκτες τους» τονίζει στο protothema.gr ο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης.

Η ανακοίνωση των συνδικαλιστών της Δυτικής Αττικής αναφέρει πως «Η ένωση καταγγέλλει και ταυτόχρονα ενημερώνει όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής για την εγκληματική απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να μεταφέρει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι, απόφαση η οποία ουσιαστικά και πρακτικά ακυρώνει αυτές τις δύο υπηρεσίες θέτοντας τες στην κοινή θέα των κακοποιών και στερώντας τους το προνόμιο της αθέατης ανάπτυξης και του αιφνιδιασμού, αφού στην ουσία κάνει «δώρο» στους κακοποιούς τους διώκτες τους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης

Αφοπλίζοντας επιχειρησιακά αυτές τις ειδικές υπηρεσίες οι οποίες είναι και οι μόνες που μπορούν να επιφέρουν πλήγματα στην βαριά εγκληματικότητα, στους εμπόρους ναρκωτικών και στις οργανωμένες συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή, ουσιαστικά παραδίδουν βορά την κοινωνία όλης της Δυτικής Αττικής στους εγκληματίες.   

Ενημερώσαμε όλους τους αρμόδιους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής οι οποίοι ουσιαστικά αντιλαμβάνονται το μείζον πρόβλημα που θα δημιουργηθεί για την ασφάλεια των πολιτών αλλά βεβαίως άλλοι λόγοι πρωτίστως πολιτικοί και κομματικών συμφερόντων ωθούν στην υλοποίηση αυτής της απόφασης.

Αναμένουμε έστω και την ύστατη στιγμή να πρυτανεύσει η λογική της ασφάλειας για όλους τους πολίτες και όχι το προσωπικό συμφέρον ορισμένων παραγόντων που μοναδικό τους μέλημα είναι η πολιτική τους επιβίωση και μόνο».

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου