Κόψτε φάτσες - Αυτές είναι οι αδίστακτες Βουλγάρες που έκλεβαν πορτοφόλια μέσα σε λεωφορεία (Φωτό)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες συνελήφθησαν στις 20 Νοεμβρίου και κατηγορούνται ότι έκλεβαν πορτοφόλια από επιβάτες λεωφορείων του ΟΑΣΘ. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 05-01-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις..

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις:

1) (επ) STANKOVA (ον) MARIYANA του KOLEVA και της CVETANKA, γεν. 1979 στη Βουλγαρία,
 




2) ( επ) YORDANOVA (ον) STANKA του TOMOVA και της IVANKA, γεν.1988 στη Βουλγαρία,



Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο τηλέφωνο 2310-520744. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. 'ΑΠΕΛΑΣΗ'εδώ και τώρα και προτίστως... 'ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ' σ'αυτές τις ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΕΣ άλα νοητικά_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή