Ο Πάνος κήρυξε τον πόλεμο στους Αστυνομικούς.

el.as.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Τα πελατάκια τελείωσαν για όλους" ήταν το Σεπτέμβριο του 2016 η απάντηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ στο twitt του υπουργού άμυνας λίγες μόνο ώρες μετά την παράσταση διαμαρτυρίας των  ομοσπονδιών των υπηρευούντων στα σώματα ασφαλείας, που έγραφε τα εξής: "Προς ΠΟΑΣΥ..η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%,ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς,δεν θέλετε οκ καλό δρόμο...". Στη συνέχεια οι εκατέρωθεν αιχμηρές δηλώσεις έλαβαν τη μορφή βεντέτας. Το ζήτημα λοιπόν είναι αν εξακολουθεί να επηρεάζει ή όχι εκείνη η κόντρα και υπήρξε η αφετηρία για όλες τις ακατανόητες αποφάσεις Καμμένου που ακολούθησαν σε βάρος κυρίως των αστυνομικών.

Η αρχή έγινε όταν οι αστυνομικοί είδαν "θυροκολλημένη" στην πύλη του 401 ΣΝ την απόφαση έξωσης τους από το στρατιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο αποτελούν τους βασικούς μέτοχους ώστε να μπορεί να συντηρείται και να λειτουργεί και το οποίο σε αντίθεση με τους "προνομιούχους" στρατιωτικούς, διακομίζονται μετά από συμπλοκές και τραυματισμούς μέσα στο αστικό πεδίο της καθημερινής μάχης για τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης.

Ακολούθησε μονομερώς η απόφαση για δωρεάν μετακίνηση των οπλιτών στα ΜΜΜ, που την επέβαλε ο υπουργός άμυνας στους κυβερνητικούς εταίρους του, σε αντίθεση με τον παρατεταμένο εξοβελισμό των υπόλοιπων ένστολων, υπό το μνημονιακό πρόσχημα πως η χορήγηση μηνιαίας κάρτας, συνιστά  αύξηση των απολαβών τους!

Το τελευταίο χτύπημα ήρθε με τη μισθοδοσία Δεκεμβρίου, στην οποία οι στρατιωτικοί βλέπουν όχι μόνο εξαίρεση από το νέο μισθολόγιο, διατηρώντας τα προηγούμενα κεκτημένα, αλλά κερδίζοντας και αυξήσεις από το "ιδιώνυμο" ξεπάγωμα των μισθολογικών προαγωγών τους. Τη  ίδια ώρα, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, υπολογίζουν το ύψος των μειώσεων που θα τους επιβληθούν .

Και το ερώτημα που απομένει μετά από όλα αυτά είναι ποιο θα το είναι το επόμενο χτύπημα που θα επιδαψιλεύσει ο πολύς υπουργός των στρατιωτικών υποθέσεων της χώρας στους άσπονδους κατά τον ίδιο και τις πράξεις του, φίλους του αστυνομικούς.

Πηγή ➤ Bloko

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου